اشلی کوئک در 11 سال زندگی خود هرگز از این فکر نکرد که برنج صدری در بشقاب شام قبل از اینکه به قفسه های سوپرمارکت ها برسد از کجا آمده است.
اما از آغاز فوریه امسال، اشلی و دانشآموزان پنجم ابتدایی او در دبستان یو ننگ در بیدوک مقدمهای عملی برای رشد محصول اصلی داشتهاند و به آنها درک عمیقتری از غلاتی که بسیاری هر روز میخورند، میدهند.
اشلی به The Straits Times گفت: “من فکر می کردم والدینم آن را از سوپرمارکت دریافت کرده اند و تمام.”
کل سطح 5 ابتدایی – متشکل از حدود 200 دانش آموز – به عنوان بخشی از پروژه ای که مدرسه از آن برای آموزش پایداری و ضایعات غذایی به آنها استفاده می کند، برنج کشت می کند.
دانشآموزان با دانههایی شروع کردند که در کلاسهایشان جوانه زدند و سپس نهالها را به ظروف بزرگی که بیرون از آزمایشگاههای علمی قرار داشتند پیوند زدند.
ST روز سهشنبه (22 فوریه) از مدرسه بازدید کرد و با دانشآموزان صحبت کرد که از این پروژه ابراز هیجان کردند و از کار کشاورزان برنجکار ابراز شگفتی کردند.
آیدن گارسیا سیم، 11 ساله، گفت که در حالی که مراقبت از نهال ها تا کنون سرگرم کننده بوده است، او فکر نمی کند بتواند برای امرار معاش این کار را انجام دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.