هرگز پسته اکبری را با این خوراکیها نخورید

مطالعه ای در سال 2011 نشان داد که افزودن پسته و خوردن آن با وعده های غذایی غنی از کربوهیدرات، افزایش شدید قند خون را کاهش می دهد و به کاهش فشار خون بالا و التهاب کمک می کند.

خوردن پسته اکبری با کاهش سطح کلسترول مضر و افزایش قدرت جریان خون و در نتیجه بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود انتقال اکسیژن به سلامت قلب و کاهش بیماری‌های مرتبط با آن کمک می‌کند.

همچنین پسته منبع غنی پلی فنول است که به کاهش سطح التهاب در بدن کمک می کند، زیرا التهاب مزمن خطر ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش می دهد که مهمترین آنها بیماری قلبی است.

ممکن است گاهی اوقات خوردن پسته سخت باشد، زیرا پوسته آن سفت است، مگر اینکه ترکی در پوسته آن ایجاد شود، در آن زمان می توان پوسته آن را جدا کرد و اگر در پوسته آن شکافی وجود نداشت، می توان پسته را روی آن قرار داد.

پسته اکبری

یک تخته برش که با یک پارچه تمیز پوشانده شده و سپس آنقدر محکم به آن ضربه بزنید تا پوسته بیرونی آن شکسته شود.

پسته را می توان به اشکال مختلفی خورد، از جمله موارد زیر:

  • آن را بر عهده مسئولان بگذار.
  • آن را روی بستنی قرار دهید.
  • آن را روی ماست قرار دهید.
  • صنعت باقلوا.
  • صنعت کره بادام زمینی.
  • صنعت گرانول پسته

هشدار در مورد پسته:

پسته از آجیل های بی خطری است که طعم لذیذ و فواید متعددی دارد، اما لطفا به نکات زیر توجه کنید:

لطفا مراقب باشید در خوردن پسته شور و بو داده زیاده روی نکنید. زیرا سطح بسیار بالای سدیم ممکن است منجر به خطر فشار خون شدید و در نتیجه خطر بیماری قلبی یا سکته شود.

اگر به فروکتان حساسیت دارید، خوردن پسته ممکن است منجر به برخی علائم آزاردهنده مانند نفخ، حالت تهوع و درد شکم شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.