ما جمعیتی متشکل از 125 خانوار را برای شرکت در دو آزمایش میدانی انتخاب کردیم.
اولین کارآزمایی یک کارآزمایی متقاطع دوسوکور، کنترل شده با دارونما برای بررسی اثربخشی حوله دستی بامبو درمان شده (شکل 1) در مقایسه با حوله دارونما درمان نشده مشابه (از این پس به عنوان حوله درمان نشده) در استفاده روزانه از طریق غافلگیری بود.
بازدید از منزل کارآزمایی دوم یک کارآزمایی متقاطع سه گانه در سه دور برای بررسی اثربخشی حوله درمان شده بلافاصله پس از شستشوی دست بود.
متغیرهای جمعیتی و اجتماعی-اقتصادی
در ابتدا، میانگین سنی 125 شرکتکننده 24.1 (انحراف معیار، 6.9) سال بود. 77 درصد به سطح تحصیلات ابتدایی یا پایین تر رسیدند و 66 درصد بیش از یک فرزند زیر پنج سال داشتند (جدول 1).
از 125 شرکتکننده، 18 نفر (14%) در خانه برق داشتند، 95 خانه (76%) دارای دیوارهای سرگین/گلی بودند و 117 (94%) دارای سرویس بهداشتی (خصوصی یا مشترک) بودند.
در حالی که 81٪ از یک منبع آب بهبودیافته استفاده می کردند، تنها 19٪ از ظروف ذخیره آب سالم استفاده می کردند (یعنی قوطی های پلاستیکی یا
بحث
یافتههای حاصل از این مطالعات میدانی نشان میدهد که استفاده از حولههای ضد میکروبی برای خشک کردن، در مقایسه با استفاده از حولههای درماننشده، احتمال آلودگی به E. coli را روی دستهای مادر کاهش نمیدهد.
استفاده از حوله های درمان شده سطح آلودگی مشاهده شده در طول آزمایش تصادفی دستی را کاهش نداد، نتیجه ای که در حداقل سه مطالعه دیگر درباره شستن دست ها با صابون مشاهده شده است
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.